6906407523 Εθνική Παλαιοκαστρίτσας 9 - Κέρκυρα mlena_2364@yahoo.gr
 
 
 
XTIPOKARDI
Fitness Studio & MoreΚέρκυρα
 
 
 
 
 
 

Το "Xtipokardi – Fitness Studio & More" στην Εθνική Παλαιοκαστρίτσας στην Κέρκυρα αποτελεί έναν ξεχωριστό χώρο γυμναστικής που ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη φιλοσοφία και προσέγγισή του. Δεν είναι απλά ένα γυμναστήριο, αλλά ένα μέρος όπου η καρδιά σας θα χτυπάει διαφορετικά.

 

Κατασκευασμένο με πολύ μεράκι, το Xtipokardi εκπέμπει ζεστασιά από την πρώτη στιγμή. Παρόλο που η εξωτερική του εμφάνιση είναι παραδοσιακή, ο εξοπλισμός και οι χώροι του είναι σύγχρονοι. Η ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και η αφοσίωση στην ποιότητα καθιστούν το Xtipokardi μια μοναδική εμπειρία.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
 
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Στον πυρήνα του Xtipokardi βρίσκεται η Μαριλένα Γραμμένου, η οποία διαθέτει πτυχίο της Γυμναστικής Ακαδημίας, μεταπτυχιακό στο Group Fitness, και πολυετή εμπειρία σε ανεξάρτητα γυμναστήρια.

Εξειδικευμένο Προσωπικό
Ποικιλία Προγραμμάτων
Ευχάριστο Περιβάλλον
ZUMBA
Πρόγραμμα Τραμπολίνο
Body Pump
Body Fight
Mixed
Fitball
Step
Pilates
TRX
Επαγγελματικό μασάζ αποθεραπείας και χαλάρωσης
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ <br> 6906407523

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
6906407523

Με το super πακέτο για ολόκληρο το μήνα, έχετε την ελευθερία να συμμετέχετε σε όποιο πρόγραμμα επιθυμείτε, όποτε θέλετε. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε τη συνδρομή σας ανάλογα με τον αριθμό των ωρών που επιθυμείτε να ασκείστε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΑΣ

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΑΣ

Η φιλοσοφία του Xtipokardi είναι απλή: να περνάτε καλά κατά τη διάρκεια της γυμναστικής. Αυτό το νιώθετε από την πρώτη στιγμή που περνάτε το κατώφλι του, καθώς η θετική ενέργεια και η φροντίδα προς τους πελάτες είναι εμφανείς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ